0

ترخیص ۱۰۳ هزار تن کالای اساسی در ۴ روز ابتدایی سال ۱۴۰۵

ترخیص ۱۰۳ هزار تن کالای اساسی در ۴ روز ابتدایی سال ۱۴۰۵
بازدید 30

به گزارش بازار، در اطلاعیه شماره ۲۸ گمرک آمده است: در ایام تعطیلات نوروزی و چهار روز نخست سال ۱۴۰۵ تشریفات واردات و ترخیص بیش از ۱۰۳ هزار تن کالای اساسی و ضروری که ارتباط مستقیم با معیشت و سفره مردم دارد، از طریق گمرکات کشور انجام شد تا فرآیند تأمین کالاهای اساسی و ضروری بدون وقفه تداوم داشته باشد.

بر اساس این اطلاعیه، در ایام تعطیلات نوروزی با تلاش شبانه‌روزی کارکنان گمرک روند صادرات و ترانزیت نیز در حال انجام است تا فرآیند تجارت خارجی به صورت روان صورت پذیرد.

همچنین براساس تصمیم فرود عسگری رئیس کل گمرک ایران در کمیته پدافند غیرعامل با توجه به شرایط ویژه کشور در ایام تعطیلات نوروزی، معاونان و مدیران کل ستادی گمرک ایران به عنوان نمایندگان رئیس کل گمرک با حضور میدانی در گمرکات مهم و اصلی کشور بر روند خدمات‌رسانی و انجام ترخیص کالاهای اساسی و ضروری نظارت دارند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اَپ ریویو منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *