0

صادرات سه محصول آزاد شد

صادرات سه محصول آزاد شد
بازدید 30
اقتصادی

به گزارش خبرگزاری تسنیم، لیلی اورنگی، مدیرکل دفتر صادرات گمرک، با ارسال دستورالعملی اجرایی و فوری به تمامی گمرکات اجرایی کشور، شرایط و ضوابط صادرات سه کالای «شیرخشک صنعتی»، «بایو اتانول سوختی» و «گوجه فرنگی زراعی» را ابلاغ کرد.

بر اساس این دستورالعمل که با رعایت سایر مقررات مربوطه صادر شده است:صادرات شیرخشک صنعتی کم‌چرب یا بدون چربی و پرچرب به صورت مجاز مشروط و با تأیید سیستمی فردی به نام «مهدی صفرپور» در سامانه امور گمرکی (EPL) امکان‌پذیر است.

ممنوعیت صادرات گوجه‌فرنگی

صادرات بایو اتانول سوختی با استناد به نامه‌های واصله از دفتر صنایع غذایی، دارو و بهداشتی وزارت متبوع و نیز اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه، بلامانع اعلام شده است.

ممنوعیت صادرات گوجه‌ فرنگی زراعی نیز بر اساس نامه معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی، رفع شده است.

گفتنی است این دستورالعمل در ادامه و اصلاحیه بخشنامه‌های پیشین درباره ممنوعیت صادرات کالاهای مندرج در جداول آیین‌نامه اجرایی قانون مقررات صادرات و واردات، به گمرکات سراسر کشور ابلاغ شده است.

انتهای پیام/

 

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اَپ ریویو منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *