0

رونق | افزایش حقوق با کدام درآمد؟

تصویر پیدا نشد !
بازدید 18

به گزارش اقتصادآنلاین، محمدمهدی الحسینی مدیرعامل اقتصادآنلاین در برنامه «رونق» اقتصادآنلاین گفت: وقتی درآمد کسب‌وکار‌ها نه‌تنها افزایش پیدا نکرده، بلکه در برخی موارد تا ۶۰ درصد هم کاهش یافته، چگونه می‌توان انتظار داشت حقوق کارکنان ۴۰ تا ۶۰ درصد افزایش پیدا کند؟

او گفت: در شرایطی که بسیاری از شرکت‌ها با افت درآمد مواجه‌اند، اجرای مصوبات افزایش حقوق بدون حمایت عملی دولت، به چالشی جدی برای بخش خصوصی تبدیل شده است.

به گفته او، وعده‌های پرداخت تسهیلات حمایتی در عمل با موانع متعدد سامانه‌ای و اجرایی مواجه شده و دسترسی کسب‌وکار‌ها به این منابع را دشوار کرده است.

ویدئو کامل این گفت‌و‌گو را می‌توانید از وبسایت اقتصادآنلاین ببینید.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اَپ ریویو منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *