0

پای روبات های انسان نما به تلویزیون چین باز شد

پای روبات های انسان نما به تلویزیون چین باز شد
بازدید 38


دریافت
13 MB

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از استاندارد، این برنامه که فستیوال بهاری است سالانه از شبکه تلویزیونی سی سی تی وی پخش می شود در این برنامه اشتیاق چین برای سلطه بر بازار روبات های انسان نما و آینده تولیدات آن در این زمینه به نمایش درآمد.

چهار استارت آپ تولید روبات انسان نما از جمله یونی تری روباتیکس، گل بات، نئوتیکس و مجیک لب روبات هایشان را در جشن تلویزیونی به نمایش گذاشتند. در یکی از بخش ها روبات های انسان نما هنرهای رزمی را نشان دادند که طی آن تعداد زیادی از محصولات یونی تری شرکت داشتند. جالب آنکه در این نمایش کودکان کنار روبات هنرنمایی کردند.

در آغاز مراسم نیز Doubao چت بات هوش مصنوعی علی بابا به نمایش در آمد و همزمان چهار روبات انسان نمای نئوتیکس همراه بازیگران انسانی در یک نمایش کمدی حضور یافتند. روبات های مجیک لب نیز رقصی هماهنگ با انسان ها انجام دادند.

در مراسم سالانه جشن بهار سی سی تی وی به طور معمول دستاوردهای فناورانه چین به نمایش گذاشته می شود که نقشی مهم در نسل آینده تولید کارخانه ای این کشور دارند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اَپ ریویو منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *