0

شروع پر قدرت بورس با سیگنال مذاکرات

شروع پر قدرت بورس با سیگنال مذاکرات
بازدید 123

بورس بازار امروز شنبه ۲۳ فروردین ماه را که با روز سرنوشت ساز مذاکرات مقامات ایرانی با نماینده آمریکا در عمان قرین است، با وضعیتی کاملا سبز آغاز به کار کرد. ارزش معاملات خرد در این لحظه از بازار از ۲ همت عبور کرده است.

بازار-بورس-امروز

افزایش قیمت دلار در مرکز مبادله

از جمله خبرهای تاثیر گذار بر بازار می توان به رشد ۳ هزار تومانی قیمت دلار در مرکز مبادله اشاره کرد.

دلار

 

روند صعودی بورس در هفته سوم فروردین ماه

بررسی داده های آماری نشان می‌دهد، در سومین هفته فروردین ماه، ارزش معاملات بازار اختیار معامله مجددا رشدی بود و در بالاترین سطوح ماهانه قرار گرفت.

در هفته گذشته ارزش معاملات بازار اختیار معامله به ۱,۸۶۶ میلیارد تومان رسید که نسبت به تعطیلات عید و آخرین هفته اسفند ماه رشد خوبی داشته است. با سررسید شدن برخی قراردادهای آپشن در فروردین ماه، به‌ویژه در برخی دارایی پایه‌های پر معامله، مثل شستا و هم‌چنین نزدیک شدن به موعد سررسید قراردادهای اهرم، شاهد عملکرد بهتر ارزش معاملات آپشن‌ها بودیم.نسبت ارزش معاملات بازار آپشن، به ارزش معاملات خرد سهام در هفته‌ای که گذشت، رشد خوبی داشت و به طور میانگین در محدوده ۵.۱ درصد قرار گرفت.

آما-بورس

کانال تلگرام گسترش نیوز

اینستاگرم گسترش نیوز



کدخبر:
350465


سارا سمیع شمس

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اَپ ریویو منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *