0

سامسونگ به‌دلیل حواشی انتشار One UI 7 عذرخواهی کرد

سامسونگ به‌دلیل حواشی انتشار One UI 7 عذرخواهی کرد
بازدید 101

سامسونگ مدتی پیش انتشار نسخه‌ی پایدار One UI 7 را برای دستگاه‌های منتخب متوقف کرد و این به‌روزرسانی را از سرورهای خود برداشت. غول فناوری کره‌ای بدون بیانیه‌ی خاصی برای رفع ناراحتی کاربران، گفت که خیلی زود انتشار به‌روزرسانی یادشده را از سر خواهد گرفت.

براساس اطلاعات منتشرشده در انجمن سامسونگ، این شرکت اکنون اعلام کرد که چنین اقدامی به‌دلیل حل برخی مشکلات صورت گرفته است. در ادامه گفته شد که پس‌از بررسی و رفع مشکلات، انتشار One UI 7 دوباره شروع خواهد شد و از کاربران به‌دلیل ناراحتی ایجادشده عذرخواهی به‌عمل آمد.

ظاهراً مشکل مهم نسخه‌ی پایدار One UI 7 به بخش لاک اسکرین گوشی سامسونگ مربوط می‌شود و تعدادی از کاربران پس‌از نصب به‌روزرسانی نمی‌توانند دستگاه را باز کنند. علاوه‌بر این، گفته می‌شود مصرف باتری نسخه‌ی اگزینوس گلکسی S24 بعد‌از آپدیت افزایش چشمگیری پیدا می‌کند.

مقاله‌های مرتبط
  • بررسی One UI 7؛ شیرجه در دل تغییرات با چاشنی آزمون و خطا

  • سامسونگ توقف انتشار One UI 7 را با انتشار بیانیه‌ای مبهم تأیید کرد

به‌گفته‌ی افشاگران، سامسونگ خیلی زود توانسته است این مشکلات را حل کند و به‌احتمال زیاد از همین امروز روند انتشار One UI 7 برای گوشی‌های واجد شرایط از سر گرفته می‌شود.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اَپ ریویو منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *