0

توسعه HyperOS 2 تمام شد؛ شیائومی حالا روی HyperOS 3 متمرکز است

توسعه HyperOS 2 تمام شد؛ شیائومی حالا روی HyperOS 3 متمرکز است
بازدید 133

براساس جدیدترین گزارش‌ها، شیائومی رسماً توسعه‌ی رابط کاربری HyperOS 2 را تمام کرده است و حالا تمرکز ویژه‌ای روی HyperOS 3 دارد.

تمام گوشی‌های واجد شرایط، آپدیت HyperOS 2 را دریافت کرده‌اند و منطقی به‌نظر می‌رسد که شیائومی به‌سراغ توسعه‌ی HyperOS 3 برود. جدیدترین رابط کاربری چینی‌ها مبتنی‌بر اندروید ۱۶ خواهد بود. به‌احتمال زیاد دیگر خبری از به‌روزرسانی‌ها بزرگ برای HyperOS 2 نیست.

شیائومی می‌خواهد روی مشکلات مهم HyperOS 3 کار کند و انیمیشن‌ها، جلوه‌های بصری، سرعت پاسخگویی سیستم و تجربه‌ی کاربری را بهبود بدهد.

مقاله‌های مرتبط
  • بهترین گوشی شیائومی در بازار ایران [تیر ۱۴۰۴]

  • شیائومی پشیمان شد؟ سیستم‌عامل بعدی، HyperOS 3 است نه نسخه ۲۶

گزارش‌هایی وجود دارد که می‌گویند ممکن است نام رابط کاربری جدید شیائومی HyperOS 26 باشد؛ هرچند که شواهدی مبنی‌بر رد این گزارش‌ها هم موجود است.

زمان‌بندی دقیق انتشار HyperOS 3 و اولین گوشی‌هایی که این رابط کاربری را دریافت می‌کنند هنوز مشخص نیستند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اَپ ریویو منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *